Csatlakozz

Miért érdemes csatlakozni hozzánk,

ha diák vagy

Hasonló érdeklődésű, friss és eleven barátokat keresel? Csatlakozz, hozzánk, hogy egy lendületes és élénk közösség tagja lehess! Garantáltan első kézből kaphatsz információkat aktuális képzéseinkről, tanfolyamainkról, táborainkról is, ha pedig éppen valamelyik képzésünkre jársz, azonnal értesülhetsz a képzéshez kapcsolódó friss hírekről.

Útmutatásra, tanácsra van szükséged? Felteheted kérdéseidet pedagógusainknak, szakembereinknek is.

És nem utolsósorban, ha csatlakozol hozzánk, mindig 10 % kedvezménnyel iratkozhatsz be képzéseinkre.

Ehhez nem kell mást tenned, csupán a kiválasztott tanfolyam, tréning oldalán található űrlapon megadnod az elérhetőségeidet és megírni, hogy diák vagy. Vagy vedd fel velünk a kapcsolatot és ne felejtsd el megadni, hogy melyik területen induló tréningjeink, képzéseink érdekelhetnek! (Pl. emelt szintű előkészítő, pályaorientáció, kommunikációs tréning, coaching, táborok, tanfolyamok, pedagógiai tanácsadás, pszichológiai tanácsadás, képességfelmérés).

Várunk Téged!

ha Ön szülő

Vannak olyan mérföldkövek gyermekeink életében – iskolaválasztás óvoda vagy általános iskola után, pályaorientáció, tehetséggondozás –, amikor szakemberek útmutatásával, segítségével könnyebb választ találni a „hogyan tovább” kérdésre. Egyszerűbb a szülőnek felelős, megnyugtató döntést hoznia.

Ha felveszi velünk a kapcsolatot információkkal, tanácsokkal, tréningekkel, képzésekkel tudjuk Önt segíteni gyermeke iskolai és életútjának egyengetésében. Pedagógiai, pszichológiai és életvezetési (coaching) tanácsadással állunk rendelkezésére. Ehhez nem kell mást tennie, mint űrlapunkon megadni az elérhetőségeit. Ha megjelöli, hogy melyik területen induló tréningjeink, képzéseink érdekelhetik, értesítjük Önt.

Képzéseink: emelt szintű előkészítő, pályaorientáció, kommunikációs tréning, coaching, táborok, tanfolyamok, pedagógiai tanácsadás, pszichológiai tanácsadás, képességfelmérés.

ha Ön pedagógus

Ha szeretne minél többet megtudni az innovatív pedagógiai módszerekről, vagy már alkalmazza is a mindennapokban, de szívesen megvitatná mindezt hasonló gondolkodású, kreatív pedagógusokkal, csatlakozzon hozzánk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi ellátjuk friss információkkal, értesítjük támogatott képzéseinkről, és lehetőséget nyújtunk, hogy szaktudását megmutassa szervezett tanfolyamaink, tréningjeink, táboraink alkalmával. Töltse ki űrlapunkat, adja meg elérhetőségeit és szakterületét. Legyen a partnerünk!

Csatlakozzon hozzánk, vegye fel velünk a kapcsolatot!

[contact-form-7 404 "Not Found"]