3525 Miskolc, Dayka Gábor u. 1-7. C ép. 1/4   |   E-mail: info@suliklub.hu   |   Telefon: +36 (46) 505 266

ONLINE MAGYARÓRÁK

kedit

Mit kaphatsz?

Célom, hogy minden ízében játék és valódi élmény legyen a tanulás.
Szeretem, ha várják az óráimat.

 

Miért éppen online?

Miért éppen engem válassz?

editMagyartanár vagyok. Másfél évtizede tanítok irodalmat és nyelvtant, korrepetálok, készítek fel diákokat középiskolai felvételire, közép- és emelt szintű érettségire – sikerrel.

Drámapedagógusként színpadon játszom és rendezek, drámaórákat, pedagógus továbbképzéseket és céges tréningeket vezetek. Kommunikációs tréningeimen előadás-technikát és konfliktuskezelést is tanítok.

Alkotó-fejlesztő mesefoglalkozásaimat a Suliklub Alapítványnál szervezem, ahol önkéntes munkát is végzek.

A tanítás számomra kaland és hivatás is egyben. A tanterem színpad, ahol adhatok és kaphatok egyaránt. Motivációt, kreativitást, önismeretet, önbecsülést és bizalmat. És mosolyt – minden mennyiségben.

Ezt a szaktudást, valamint személyre szabott módszertant ajánlom fel neked. És nem utolsó sorban azt, hogy az óráimon megszereti, megismeri és megérzi a gyermeked a magyar nyelvet és kultúrát.

Hogyan dolgozom?

JELENTKEZZ INGYENES PRÓBAÓRÁMRA!

Egyeztessünk időpontot, és előzetesen kérlek, írd meg:

A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem, elfogadtam. A checkbox kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.