3525 Miskolc, Dayka Gábor u. 1-7. C ép. 1/4   |   E-mail: info@suliklub.hu   |   Telefon: +36 (46) 505 266

Tanulj otthon, egyszerűen!

Skype-os oktatás magyar nyelv és irodalom tantárgyakból!

 

Kormos Editnek hívnak, magyar nyelv és irodalom szakos tanár, valamint drámapedagógus vagyok. Középiskolás koromban „kebelezett be” a színház: akkor váltottam át biológiáról magyarra. Játszottam, rendeztem – másokat és magamat is. Voltam újságíró, rovatvezető, digitális tananyagok szerzője, közben tanítottam Pesten a Xántusban, Miskolcon a Földesben és a Hermanban. Két éve szabadúszó vagyok. Másfél évtizede tanítom a magyart, korrepetálok, készítek fel diákokat felvételire és érettségire egyaránt – sikerrel. Ezt a szaktudást, valamint személyre szabott módszertant ajánlok fel neked. És nem utolsó sorban azt, hogy az óráimon megszereted, mert megérted és megérzed a magyart – ha eddig nem így lett volna :)

editAmiben segíthetek neked:

Nyelvek és Tantárgyak

  • Magyar Irodalom tantárgy
  • Magyar nyelvtan tantárgy

Egyéb tantárgy, szolgáltatás Kommunikációs készség fejlesztése (szóbelihez)

 

Ha engem keresel, várom jelentkezésedet az alábbi űrlap kitöltésével.

Az első foglalkozás ingyenes, hogy eldönthesd: valóban rám van-e szükséged. Egyéni és kis csoportos foglalkozást is vállalok.

Válassz tanfolyamot!

A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem, elfogadtam. A checkbox kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.