3525 Miskolc, Dayka Gábor u. 1-7. C ép. 1/4   |   E-mail: info@suliklub.hu   |   Telefon: +36 (46) 505 266

Júliusban indul a második turnus!

Detektívképző Tábor a Suliklubban

Frenetikus hangulatban zárult a Suliklub Detektívképző Tábor első évfolyamának diplomaosztó ünnepsége. Az ifjú detektívek méltán lehettek büszkék diplomájukra: 5 napon át készültek fáradhatatlanul a vizsgára, amit valamennyien sikeresen és laza eleganciával teljesítettek :)

A tábor legifjabb és legmozgékonyabb tehetsége 9, míg legidősebb detektívpalántánk 12 éves volt. Személyre szabott és csoporthoz igazított játékokban, kortól függetlenül mindenki fejleszthette „detektívképességeit” – úgy, mint: a memóriát, az érzékszervek finomítását, a koncentrációs és megfigyelőképességet, a beszédbiztonságot, a nyelvi-logikai és a képi gondolkodást, a szövegértést, a rögtönzés képességét és nem utolsó sorban az önismeretet és az önbizalmat – hogy a teljesség igénye nélkül csak néhányat említsek. S hogy mindezek a képességek, készségek jól jöhetnek a tanulásnál is?! Talán ez sem véletlen :)

A játékos kompetenciafejlesztő foglalkozások között Varga Vivien coach tartott Brain Gym – Agytornát, így az egyensúly- és ritmusérzék, valamint a mozgáskoordináció és testtudatosság fejlesztési területei sem maradtak parlagon. Ráadásul a reggeli torna igen előnyösen hatott a detektívpalánták bioritmusára is: még a notórius hétalvóknak is szemtelenül gyorsan sikerült felébredniük :)

A délelőtti foglalkozásokat egy zamatos ebéd zárta a Berze Kávézóban. A zsenge detektívek a helyi ebédet igencsak figyelemre és ínyükre méltónak találták. Egyik kis táborozónk véleménye szerint: itt főzik a világ legjobb gyümölcslevesét.

Tíz ujjuk megnyalását és egy könnyed udvari szellőzést követően délutánonként próbára tehették szimatukat és vaslogikájuk palántáink – egy-egy valódi nyomozásban… Briliáns elmék mérték itt össze erejüket, és győzedelmeskedtek a bűnözőzsenik felett. Rejtett tehetségek és ígéretes nyomozói kvalitások bukkantak fel lépten-nyomon… még kis detektívjeink sem hitték, hogy mi minden rejlik egy nyomozópalántában!

Ők is ITT kezdték :) TE se hagyd ki a kalandot!

Üdvözlettel: Kormos Edit (táborvezető)

 

Jelentkezni a Detektívképző II. turnusára az alábbi űrlap kitöltésével lehet.

Tábor időpontja: JÚLIUS 25–29.

Tábor díja: 15.500 Ft.

[contact-form-7 404 "Not Found"]